Nya hemsidan uppe

den . Publicerad i Blogg

Jag la upp min första hemsida 1994 och det har blivit några uppdateringar sedan dess. Sist jag gav websidan ny form var i maj 2008. Sedan dess har det kommit smarta telefoner och tablets som min sida inte fixat särskilt bra. Dessutom hackades sidan i december och sedan dess har många hört av sig och undrat varför artiklar de vill läsa plötsligt försvunnit. Det blev en massa trixande och den här veckan tröttnade jag. Hela den gamla sajtn är utriven och ersatt med ny kod.

Nu går det bra att kolla min sida på mobiler och tablets. Sidan är inte riktigt färdig men jag slängde upp den ändå så att ni som är intresserade kommer åt artikelarkivet.

I september 2013 kommer en nya bok som jag nu arbetat med i över ett år på heltid. Det är ett väldigt spännande journalistiskt arbete som ännu är hemligt så jag kan inte säga mer än så. Anmäl dig till nyhetsbrevet, eller följ mig på facebook/twitter så säger söger jag till när boken är på gång ut. Eller titta in på sidan.

Jag har inte tid att skriva några nya artiklar innan boken är färdig så nedan har jag plockat samman några gamla klassiker.

När gamla sajten havererade försvann alla gamla kommentarer till artiklarna. Det finns alltså inte en enda kommentar till någon artikel på sajten. Men Jag har ett nytt kommentarssystem på plats så kommentera gärna.

När jag rotat runt i sajten under renoveringen upptäckte jag att över 1000 läsare klickat på Gilla-knappen när de läst min långa text "Korståget mot välfärden eller Den svenska elitens våldsamma revolt". Den skrevs 2008 men de flesta har nog hittat den under förra året för jag har fått en hel del mejl om just den artikeln. Om du inte har läst den så finns den här nedanför.

Vi hörs /Dan